Yritys > Tuotteet > Teollisuus

Tuotteet ja laitteet elintarviketeollisuuteen

Forsfoodin ydinosaamista on laadukkaiden, ruostumattomasta teräksestä tehtyjen laitteiden valmistus juuresten, kasvisten ja salaattien kaikkiin prosesseihin. Toimitamme asiakkaille yksittäisiä laitteita, mutta erikoisosaamistamme on kokonaisten linjastojen toimittaminen. Olemme panostaneet tuotteissamme laatuun, turvallisuuteen ja toimivuuteen. Kaikki laitteemme on valmistettu helposti puhdistettavista, hygieenisistä materiaaleista. Tuotemerkkejämme ovat Forsfood ja FF-koneet, joiden suunnittelu sekä valmistus on Suomalaista laatutyötä.

Valikoimastamme löytyy elintarvijalostuksen eri vaiheisiin hygieniaratkaisut. Maailman terveysjärjestön, WHO:n, määritelmän mukaan elintarvikehygienialla tarkoitetaan kaikkia niitä välittömiä toimenpiteitä, joiden avulla voidaan varmistaa elintarvikkeiden turvallisuus, terveellisyys ja puhtaus alkutuotannosta kulutukseen, eli pellolta pöytään asti. 

Omien laitteidemme lisäksi maahantuomme myös ulkomaalaisten päämiestemme laitteita. Edustamamme päämiehet ovat: Eillert, FAM, Ekko, Grote, Mpe UK Ltd, Multi-Fill, Upmann, Heute, Brunner, Tenrit sekä Optimum Sorting

 

Emme vastaa mahdollisista muutoksista tai virheistä laitekuvauksissa.

Messut 2021

Meidät tapaat messuilla 2021!

 

Fruit Logistica messuilla 18.-20.5.2021. Berliini, Saksa.

Meidät tapaat omalta osastolta! Luvassa jotain uutta.

 

Pohjoinen teollisuus messuilla 2.-3.6.2021 2021 Ouluhallissa.

 

Demolaitteet

Meiltä on mahdollisuus varata laitteiden demotilaisuus. Voitte tulla tekemään testin omilla tuotteillanne tehtaallemme Kauhajoelle tai halutessanne tilata demotilaisuuden omaan tuotantolaitokseenne.

Tiedustele demotilaisuutta 020 7995 888 tai forsfood@forsfood.fi  Demolaitteet löydät täältä