123 456 000

Edustamamme brändit

Edustamamme brändit ovat alan laadukkaimpia laitteita toimittavia pitkän linjan toimijoita kasvisten jalostusmarkkinoilla. Edustamamme brändien ja Forsfoodin oman laitevalikoiman kautta pystymme tarjoamaan monipuolisen ja kattavan laitetarjooman asiakkaiden tarpeisiin. Tarjoamamme laitevalikoiman kautta pystymme koneistamaan kokonaisen kasvisten jalostuslaitoksen hygieniaratkaisuista, jatkojalostuksesta aina pakkaamiseen saakka.

 

Eillertin Hollanissa valmistamia koneita ja linjoja toimitetaan eri kokoonpanoissa ja kapasiteeteissa tunnetuille jalostusyrityksille ympäri maailmaa, jotka puolestaan toimittavat jalostamansa tuotteet kuluttajamarkkinoille, kuten tavarataloketjuille, tunnetuille pikaruokaketjuille, ateriapalveluyrityksille sekä pakaste- ja vihannesyrityksille. Eillert tunnetaan erityisesti salaattien jatkojalostamiseen tarkoitetuista laitteisto- ja  linjaratkaisuista. Eillert on toiminut markkinoilla jo vuodesta 1929. Forsfood toimittaa Eillertin laitteita Suomen ja Viron markkinoille.

Omat brändimme ovat FF-laitteet ja koneet, sekä Machines from North-tuoteperhe. FF-laitteet sisältävät laajan valikoiman elintarviketeollisuudessa tarvittavista yksittäisistä laitteista aina kokonaisiin linjastoratkaisuihin saakka. Machines from North tuoteperheen laitteet ovat erityisesti kuorintaan ja muotoiluun tarkoitettuja laitteita. Omaamme tietotaidon ja osaamisen elintarviketeollisuuden laitteiden ja erityisesti kuorintakoneiden valmistamiseen jo usean vuosikymmenen ajalta.

Belgian Kontichissa toimiva FAM on erikoistunut teollisiin leikkauskoneisiin erityyppisiä ruokia varten vuodesta 1980 lähtien. Esimerkiksi juurekset, jotka on leikattava kuutioiksi viipaleiksi tai perunat jalostettava ranskalaisiksi löytyy Fam-Stumabo:n laitevalikoimasta luotettava laite tarpeisiinne. FAM tunnetaan myös juuston, kalan ja muiden tuotteiden jatkojalostamiseen tarkoitettujen laitteiden toimittajanana. Toimitamme Fam:n laitteita Suomen markkinoille. Stumabo on valmistanut leikkuuteriä eri laitetoimittajille jo 65 vuoden ajan. Toimitamme terät monen eri valmistajan laittesiin ja erilasiin tarpeisiin. Stumabon vahvuuksia ovat nopea toimitus ja terien kestävä laatu.

FEUMA Gastromaschinen on Saksalainen keskisuuri yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy innovatiivisia ja palkittuja koneita mm. suurkeittiöihin ja ravintoloihin sekä hedelmä- ja vihannesjalostusyrityksiin. Feuma valmistaa myös  leikkuuterästönsä itse ja tarvittaessa tilauksesta.  Toimitamme Feuman laitteita Suomen markkinoille.

ATM Machinery on tyhjiöpakkauskoneiden valmistaja. Tämä  dynaaminen yritys toimittaa tyhjiöpakkauskoneita maailmanlaajuisesti Alankomaista.

Groten ammattilaiset käyttävät vuosikymmenien kokemusta parhaan mahdollisen ruoan viipalointi- ja kokoonpanovälineiden valmistamiseksi. Asiakkaille tällaisten huippulaatuisten laitteiden ja osien tarjoaminen lisää heidän sijoitetun pääoman tuottoprosenttiaan monin tavoin: lisäämällä tuotantoa ja tuottoa, vähentämällä aikaa ja jätettä sekä varmistamalla täysin yhtenäisen ja korkealaatuisen tuotteen. Groten valikoimasta löytyy kokonaiset linjastot niin pizzojen, kuin voileipien kokoamiseen ja täyttämiseen. Sekä yksittäiset laitteet siivutukseen ja täyttämiseen. Laitteet ovat integroitavissa jo olemassa oleviin linjoihin. Voileipäleikkurit ovat yksi Groten lippulaivoista. Tutustu kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin Groten sivuilta. Toimitamme Suomen lisäksi Groten laitteistoja Viroon.

MULTI-FILL Inc. on maailmanlaajuisesti tunnettu johtava korkealaatuisten elintarvikkeiden annostelujärjestelmien toimittaja vaikeasti annosteltaville tuotteille. Multi-Fillin annostelulaitteet ovat käytössä valmisruokateollisuuden suurimpien toimijoiden, sekä pienimpien asiakkaiden valmisruokatuotteiden valmistuksessa. Multi-Fillin annostelulaitteet ovat yhteensopivia linjaston, kuin linjaston kanssa. Toimitamme annosteluratkaisut niin Suomeen, kuin Viroon. Tarkemmin multi-Fillin ratkaisuihin voit tutustua tästä.

Saksalainen Heute gmbh valmistaa luotettavia ratkaisuja teollisuushygienian ylläpitoon. Heuten kenkä-ja saapaspesurit toimivat vaativimmissakin olosuhteissa. Tehokkaat ja luotettavat hygieniakulkuasemat takaavat korkean hygienian elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Heuten laitevalikoimalla kattaa kokonaisen tuotantolaitoksen tarpeet kulkuhygieniaan liittyen, oli kyse jalkinepesureista tai kuivaharjauskoneista, on Heute oikea valinta.

Natureseal tarjoaa patentoidun tuotevalikoimansa avulla parannusta leikattujen tuotteiden säilyvyyden parantamiseen. Erityisesti vaikeat tuotteet, kuten omena, banaani ja avocado ovat Natureselin erikoisalaa. Esimerksi tuotteita löytyy myös porkkanan hopeoitumisen hidastamiseen. Kysy lisää Naturesealin tarjoamista ratkaisuista!

MPE UK LTD. on pakkauskoneisiin erikoistunut valmistaja. Jokainen laite suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Monipuolisesta pakkauskonevalikoimasta löytyy ratkaisu aina kolmioleivistä, tortilloihin ja valmisruokarasioiden sulkemiseen. Toimitamme laitteet Suomeen, Ruotsiin ja Viroon.

 Drywiten tummumisen estoon ja mikrobien kasvua jalostetuissa tuotteissa ehkäisevät ratkaisut ovat olleet markkinoilla jo vuodesta 1933. Drywite kehittää uusia ratkasiuja asiakkaiden tarpeet ja ruokaturvallisuuden huomioiden. Kauttamme erityisesti juureksille soveltuvat aineet ovat saatavilla Suomen ja Baltian alueelle.

Optimum Sorting on erikoistunut elintarviketeollisuuden optisiin tarkastus- ja lajittelujärjestelmiin keskittyen kaikenlaisiin elintarvikkeisiin, kuten perunoihin, ranskalaisiin, porkkanaan, makeisiin ja äyriäisiin. Lisäksi järjestelmiä käytetään myös joihinkin muihin kuin elintarvikekäyttöön, kuten tupakkatuotteiden ja muovien optiseen tarkastukseen.  Konsernilla on 70 työntekijää hajautetusti Eindhovenissa (NL), Hasseltissa (BE) ja Denverissä (USA). Kehitys ja tuotanto tapahtuu Hasseltissa ja Eindhovenissa.

Upmannin monipuoliset ratkaisut punnitsemiseen ja pakkaamiseen saatavilla kauttamme Suomeen. Mm. monipäävaa`at ja kokonaisvaltaiset ratkaisut erilaisille tuotteille toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan Saksalaisella ammattitaidolla.

Tenritin erityisesti pitkänomaisille tuotteille, kuten porkkana, retikka, kurkku ja parsa tarkoitetut kuorimakoneet takaavat tasaisen laadun ja kokoluokassaan parhaan kapasiteetin. Laitteiden kompakstin koon ansiosta ne ovat helposti asennettavissa ja siirrettävissä tuotannon tarpeiden mukaan. Tenrit on Saksalainen toimija, joka on tunnettu maailmanmarkkinoilla jo vuodesta 1918.