123 456 000

Forsfood

Johtava vihannesten ja juuresten käsittelylaitteiden valmistaja Suomessa.

Forsfood Oy on Kauhajoella toimiva perheyritys, jolla on vahva ammattitaito ja osaaminen elintarviketeollisuuden laitteiden valmistajana vuodesta 1991. Olemme johtava vihannesten ja juuresten käsittelylaitteiden valmistaja Suomessa.

Tarjoamme laadukkaita laitteita kasvisten, juuresten ja salaatin käsittelyyn, asiakkaiden erilaiset tarpeet huomioiden. Asiakaskuntamme koostuu elintarvikealan yrityksistä ympäri maailman.

 

Forsfoodin ydinosaamista on laadukkaiden, ruostumattomasta teräksestä tehtyjen laitteiden valmistus juuresten, kasvisten ja salaattien kaikkiin prosesseihin. Toimitamme asiakkaille yksittäisiä laitteita, mutta erikoisosaamistamme on kokonaisten linjastojen toimittaminen. Olemme panostaneet tuotteissamme laatuun, turvallisuuteen ja toimivuuteen. Kaikki laitteemme on valmistettu helposti puhdistettavista, hygieenisistä materiaaleista. Tuotemerkkejämme ovat Forsfood ja uusin tuoteperhe “Machines from North” – “Koneita Pohjoisesta” , joiden suunnittelu sekä valmistus on Suomalaista laatutyötä.

Palvelumme sisältävät myös esisuunnittelua elintarvikelaitosten erilaisiin laitetarpeisiin ja laitekannan sijoitteluun elintarvikehygienian ja logistiaketjun huomioonottaen.

Elintarviketeollisuuteen kuuluu kiinteänä osana korkeat hygieniavaatimukset, yrityksemme on viime vuosina profiloitunut myös muille teollisuuden aloilla teollisuushygieniaan liittyvien ratkaisujen tarjoajana. Näistä esimerkkinä on kenkien ja kuljetuslaitteiden pyörien puhdistukseen ja desinfiointiin suunnatut omat ja edustamamme tuotteet.