123 456 000

Palvelut

Forsfood Oy tarjoaa laitteiden lisäksi monipuolisen valikoiman palveluita.

Erikoisosaamistamme on tuotantolaitosten linjastojen suunnittelu, tuotantolaitosten laitteiden lay-out suunnittelu, hygieniaratkaisujen suunnittelu  ja laitekannan esisuunnittelu.

Tarjoamme asennuspalveluita ammattilaisten suorittamana. Asennuksien tekeminen voidaan sopia laite ja linjastokohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Lähtökohtanamme on, että laitetoimittajan insinöörit tekevät laajempien kokonaisuuksien asennukset.

Varaosapalvelumme kattavat laajan laitetarjoomamme kaikki alkuperäisosat, joko toimitettuna suoraan valmistajalta tai kriittisten osien osalta omasta varastostamme Kauhajoelta. Suositttelemme asiakkaille varautumista laiterikkoihin laitekohtaisilla varaosapaketeilla.

Huoltopalvelumme toteutamme sekä oman huoltohenkilöstön, että huoltokumppanuus toimijamme kautta. Huoltohenkilöstömme on laitetoimittajiemme kouluttamaa ja ammattipätevyyden omaavaa.

Suunnittelupalvelut

Toteutamme kokonaisvaltaisia projekteja, joissa tärkeässä roolissa on esisuunnittelu.

Esisuunnittelussa voidaan tehdä laskelmia ja kartoituksia asiakkaan päätöksen teon tueksi, sekä selvittää optimaalinen kone ja laitesijoittelu. Teemme suunnitelmia aina yksittäisten tuotantotilojen ratkaisuista kokonaisten tuotantolaitosten lay-out suunnitteluun. Vahvistamme myös hygieniakulkusuunnittelun avulla elintarvikelaitosten hygieniavaatimusten kohtaamista nykypäivän säädöksiin ja haasteisiin korkean hygienian kohteissa, sekä hygieniarajojen toteuttamisessa tuotannon ja esimerkiksi henkilöstön tilojen välillä.

Suunnittelussa huomioimme aina elintarviketeollisuuden erityispiirteet, kuten tilaus- ja toimitusprosessi. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdolisimman toimivat hygieenisesti toimivat logistiset suunnitelmat varastosta jalostukseen ja pakkaamon kautta aina asiakkaan saataville.

Asennus ja käyttöönottopalvelut

Meiltä saat halutessasi kaikkiin myymiimme laitteisiin ammattitaitoisen asennus- ja käyttöönottopalvelun.

Asennuspalvelumme avulla tuotantoprosessi saadaan tehokkaasti toimintavalmiuteen. Käyttöönoton yhteydessä varmistetaan aina laitteiden luotettava toiminta, jolloin asiakkaana voit huoletta keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Käyttöönotossa otamme huomioon laitekohtaisesti määritellyt menettelyt ja säädökset.

Varaosa ja huoltopalvelut

Toimitamme kaikkiin myymiimme laitteisiin varaosia. Tarjoamme myös suositeltujen kriittisten varaosien paketit kaikkiin laitteisiin, varautuminen laiterikkoihin kannattaa huomioida varsinkin ennen tuotantosesonkien alkua.

Teemme laiterikkokorjauksia ja ennakoivia huoltoja sekä edustamiemme brändien, että  Forsfoodin tuotemerkeillä oleville laitteille. Ennakoivilla huolloilla mm. pidennät laitteiden elinkaarta ja estät haasteellisia ja kalliita tuotannollisia katkoksia.

Lisäksi voimme asiakkaidemme kanssa tehdä vuosihuoltosopimuksia toimittamillemme laitteille. Huoltokumppanimme Suomessa on Tokap Service Oy

Huoltotiedustelun voitte lähettää tästä.

Leasing

Rahoitusta yhteistyössä Siemens Financial Servicesin kanssa.

Tarjoamme yrityksellesi joustavia rahoitusratkaisuja yhteistyössä kumppanimme Siemens Financial Servicesin (SFS) kanssa. Joustavien rahoitusratkaisujemme avulla yrityksesi voi investoida uusiin laitteisiin, koneisiin ja ajoneuvoihin sitomatta pääomaa suuriin kertainvestointeihin tai kuormittamatta maksuvalmiutta. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä yrityksellesi sopiva rahoitusratkaisu. “Siemens Financial Services helpottaa yritysten kasvua tukemalla yrityksen kehitystä ja innovaatioita älykkäillä rahoitusratkaisuilla sekä Siemensin että kolmannen osapuolen laitteille ja teknologialle. Siemens on sitoutunut tuottamaan asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme nopeaa ja tehokasta rahoituspalvelua.”