Company > News > Artikkeli

Kuljetukset poikkeusoloissa

by Anita

Kuljetukset poikkeusoloissa

"EU ja valtiot ovat tehneet nopeasti voimakkaita päätöksiä, joilla rajoitetaan koronaviruksen leviämistä maiden välillä. Lähes kaikki maat ovat sulkeneet tai sulkemassa rajojaan henkilöliikenteeltä. Tavarakuljetusten osalta rajat pidetään kuitenkin auki EU:n linjauksen mukaisesti.

Suomessa hallitus on päättänyt valmiuslain käyttöönotosta ja liikkumisen rajoittamisesta. Logistiikan kannalta keskeisin päätös on rajojen sulkeminen henkilöliikenteeltä. Se lisää rajatarkastuksia ja vähentää matkustaja-alusten rahtikapasiteettia, minkä vuoksi kansainvälisten kuljetusten odotetaan hidastuvan. Kotimaan kuljetuksia alkavat hidastaa kasvaneet kuljetusvolyymit ja resurssipula. Toinen logistiikka-alaan vaikuttava päätös on koulujen sulkeminen, mikä voi aiheuttaa normaalia suurempia henkilöstön poissaoloja yhdessä karanteenien kanssa".

Näissä olosuhteissa pyrimme kuitenkin tekemään parhaamme, sekä varaosien että laitteiden toimitusten suhteen. Meistä riippumattomista syistä toimituksissa saattaa kuitenkin olla viivästyksiä.

Go back

Tilaa For Food kuulumiset sähköpostiisi

* pakollinen kenttä