123 456 000

FAM Dorphy 3D-leikkuri

FAM-Dorphy

FAM Dorphy leikkuri on pieni jättiläinen, joka tarjoaa kaikki edut teollisuudelle eri tuotteiden leikkaamiseen. Koneen avulla leikataan siivuja, tikkuja kuutioita kooltaan 3 mm-20 mm. Samalla alennetaan tuotannon kustannuksia ja käsittelyaikaa. Kasvisleikkurilla leikattavaksi tuotteiksi sopii esimerkiksi omena, peruna, kaali, porkkana, sipuli ym.

Leikkuriin löytyy suuri valikoima leikkuukokoja 3:n ja 20 millimetrin väliltä. Laitteen pyörät helpottavat sen liikuttelemista. Erityinen sisäänsyötön suunnittelu takaa, että tuotteiden syöttäminen koneeseen olevan helppoa.

FAM Dorphy leikkurissa yhdistyy ison laitteen leikkauslaatu ja luotettavuus, mutta pienen koneen joustavuus ja liikuteltavuus. 3-D- periaatteella varmistetaan, että tuotteet säilyttävät leikkuussa kosteutensa ja pysyvät hyvin säilyvinä. Laitteen rakenne on ruostumatonta terästä ja Dorphy täyttää korkeat hygieniavaatimukset.

Portaattomasti säädettävä viipalointiveitsi leikkaa tuotteen viipaleiksi. Seuraavaksi pyöröterillä leikataan viipaleet suikaleiksi. Lopuksi katkaisuveitsi leikkaa siistin kuution haluttuun korkeuteen. Yhdistelmä kolmesta leikkaustyökalusta mahdollistaa suuren joustavuuden valittaessa leikkauskokoja ja -muotoja.

Leikkausmuodot: Siivut, tikut ja kuutiot
Leikkauskoot: Eri koot mahdollisia, viipaleet 1,5-20 mm, tikut 3-25 mm, kuutiot 4-20 mm

Saatavilla myös “Eurobin malli“.

Tekniset tiedot

Paino: 300 kg
Kapasiteetti: Jopa 1500 kg/h
Korkeus: 1785 mm
Mitat: 1533 x 1806 x 1785 mm
Moottori: 1,5 kW (2hv)
Max. tuotteen halkaisija: 135 mm

Lataa tiedostot

Tuotekortti Miksi Dorphy?

Linkit

YouTube FAM.be Dorphy Eurobin_ YouTube Linkki

    Lähetä tarjouspyyntö tästä tuotteesta


    *Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.