Company > News

News

Avoimet työpaikat

by Fors Food

Forsfood Oy toimii kotimaan markkinoilla sekä omien tuotemerkkien, että useiden tunnettujen ulkomaisten brändien jälleenmyyjänä elintarviketeollisuuden yritysasiakkaillemme. Asiakaskuntamme koostuu kuitenkin elintarvikealan yrityksistä ympäri maailman ja panostamme nyt voimakkaasti uusien omien laitteidemme vientiin. Toiminnan laajentuessa, haemme henkilöä tuotannon suunnittelun. Työpaikka sijaitsee Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla.

Read more …

Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma siirtyy kesäkuulle 2021. Syys-lokakuun vaihteeseen suunniteltu Pohjoinen Teollisuus siirtyy järjestettäväksi ensi vuonna.

by Anita

”Pohjoinen Teollisuus -tapahtumalla on oma ainutlaatuinen paikkansa Suomen teollisuustapahtumien joukossa. Haluamme toteuttaa tapahtuman sen ansaitseman arvon mukaisesti ja kutsua pohjoisen teollisuuden toimijat koolle, kun kaikilla on jälleen mahdollisuus osallistua. Tapahtumiemme perusta on tuoda yhteen alojen tärkeimmät yritykset, osaajat ja toimijat”. (T.Niemi, Expomark Oy)

Read more …

Kulkuhygieniaratkaisujen suunnittelua ammattitaidolla

by Fors Food

Meiltä käsi- ja kulkuhygieniaratkaisujen suunnittelu tuotantolaitokseenne.
Forsfood Oy:n palvelut perustuvat yksilölliseen ja asiakaslähtöiseen suunnitteluun ja toteutusratkaisujen tarjoamiseen.

Read more …

Drywite-tuotteiden pakkausmerkittävyys

by Anita

Drywite tuotteiden pakkausmerkinnän osalta on tullut ohjeistus Ruokavirastolta.

Pakkausmerkittävyyteen tulee muutoksia:

Ruokaviraston tulkinta on, että käyttö on apuaineellista ainoastaan silloin, kun kasvikset aineella/sen vesiliuoksella käsittelyn jälkeen huuhdellaan puhtaalla vedellä. 

Lisätiedustelut asiasta:

forsfood@forsfood.fi

 

Read more …

Hygieniaratkaisut teollisuuteen

by Anita

Hygienian ylläpidon merkitys on kasvanut ja noussut esiin entistä enemmän viimeaikaisten tapahtumien vuoksi. Osaltaan kulkuhygienia eri hygieniarajoja ylittäessä on osa suurempaa kokonaisuutta käsihygienian lisäksi. 

Read more …