Yritys > Ajankohtaista > Artikkeli

KUTSU: Elintarviketeollisuus 2017 messuille

Elintarviketeollisuus on kansainvälinen messutapahtuma elintarviketeollisuuden ammattilaisille. Elintarviketeollisuus (vuonna 2014 nimellä NordicFood) on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden johtavana elintarvikealan ammattimessuna. Tapahtuma kokoaa yhteen elintarvikealan päätöksentekijät, yritykset, ostajat ja vaikuttajat sekä tulevaisuuden tekijät.

Myös Forsfood on mukana messuilla. Löydät meidät osastolta A433. Halutessasi voit varata ajan tapaamiseen Heikin tai Markuksen kanssa joko sähköpostilla (forsfood@forsfood.fi) tai soittamalla 040 505 1899 / Mari. Messuilla esittelemme Forsfoodin omavalmistekoneita– ja laitteita.

Messut järjestetään Tampereen messukeskuksessa 13.-14.9.2017. Messut ovat avoinna keskiviikkona 13.9. klo 9–17 ja torstaina 14.9. klo 9–16.

Maksuton sisäänpääsy rekisteröityneille: Rekisteröitymällä kävijäksi jo ennakkoon säästät aikaa ja vaivaa. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi nimelläsi varustetun kortin, joka oikeuttaa maksuttomaan sisäänpääsyyn. Rekisteröityminen tästä linkistä: http://ilmoittaudu.tampereenmessut.fi/ilmoittautuminen/index.tmpl?lid=177

Nähdään messuilla!

Takaisin

Tilaa For Food kuulumiset sähköpostiisi

* pakollinen kenttä