Yritys > Ajankohtaista > Artikkeli

Kiitokset NordicFood 2014 osastollamme vierailleille!

Tämän vuoden messut alkavat olla meidän osalta takana päin, viimeisimpänä vietettiin Tampereella NordicFood- messuja. Messutapahtuma kokosi Tampereelle 3333 elintarvike- ja pakkausalan ammattilaista. Iso kiitos kaikille messuosastollamme vierailleille! Tapasimme paljon vanhoja asiakkaita, mutta solmimme myös uusia kontakteja. Te kaikki teitte messuistamme onnistuneet! Saimme paljon yhteydenottopyyntöjä ja teihin kaikkiin olemme yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Messuilla esittelimme tuotekehitysprojektimme tuloksen, FF Controller mS:n ja siihen liittyvän pilvipalvelusovelluksen, sekä pidimme tietoiskuja vähäsulfiittisesta perunasta. Aihe herätti runsaasti mielenkiintoa, samoin kuin osastollamme esillä ollut laiteuutuus. Osastollamme oli myös tavattavissa Drywiten edustaja. Iso kiitos myös hänelle messuille osallistumisesta. Hänen ansiostaan asiakkaamme saivat ainutlaatuisen tilaisuuden kuulla vinkkejä Drywite tuotteiden käyttöön liittyen.

Jos sinulla jäi vielä jotain kysyttävää etkä jättänyt meille yhteystietojasi, voit lähettää meille yhteydenottopyynnön täältä.

     

Takaisin

Tilaa For Food kuulumiset sähköpostiisi

* pakollinen kenttä